Novice

KYU reprezentanca S.K.I.F. Slovenije je na tradicionalnem, 25.Mednarodnem KYU turnirju v Strasswalchnu, v Avstriji, osvojila 10 medalj.
Več...
V mesecu aprilu sva se dva člana našega kluba, sensei Matej Kabaj in Gregor Pirc udeležila 2. S.K.I.F. Evropskega seminarja v karateju v mestu Porto na Portugalskem.
Več...
Mladi ižanski karateisti, učenci OŠ Ig, so na 22. Odprtem državnem S.K.I.F. šolskem prvenstvu zbrali največ točk in tako že četrtič zapored osvojili pokal za najboljšo osnovno šolo za šolsko leto 2015/2016.
Več...
Pogovor z najstarejšim članom kluba, Andrejem Pengovom, rednim profesorjem na Veterinarski fakulteti Univerze v Ljubljani.
Več...
Karateisti so začeli novo leto s pripravami, na zimskem seminarju uspešno opravili izpite za rjave pasove ter že nabirali nove izkušnje in medalje na prvih tekmovanjih doma in v tujini.
Več...
Vabljeni vsi, ki si želite spoznati borilno veščino poti prazne roke, po japonsko karate. V naše vrste ste vabljeni otroci, mladina in odrasli, tudi tisti, ki ste v mladosti že trenirali.
Več...
Štetje, ki ga uporabljamo pri vadbi karateja, pravzaprav nima veliko skupnega z japonščino ali bolje, tradicionalnim japonskim jezikom.
Več...
Osnovna šola Ig je že tretje leto zapored osvojila 1. mesto na šolskem državnem prvenstvu za osnovne in srednje šole.
Več...
Karate državno prvenstvo Shotokan karate-do internacional zveze Slovenije je bilo tudi letos za ižanske karateiste nadvse uspešno. Skupaj so osvojili 33 medalj in obdržali skupno prvo mesto med klubi.
Več...
Kako v našem klubu naredimo unikatne pasove.
Več...
Generacije, ki danes zvesto sledijo cilju Karate-do, je pred 30 leti pritegnil k našemu športu točno en film.
Več...
Konec novembra je v OŠ Škofljica potekal turnir S.K.I.F Lige Slovenije za leto 2014.
Več...
Na 2. pokalnem turnirju ižanci osvojili klubsko drugo mesto!
Več...