Tekmovanje v Ihanu

Na 2. pokalnem turnirju ižanci osvojili klubsko drugo mesto!

13.10.2014 14:40 , Matej Kabaj

Shotokan karate-do društvo Atom-Domžale je v sodelovanju z S.K.I.F. zvezo Slovenije organiziral in izpeljal 8.Tradicionalni mednarodni S.K.I.F.karate-do turnir za Pokal Domžale 2014, ki je potekal v soboto, 04.10.2014, v Ihanu. Turnir je istočasno veljal kot 2.Pokalni turnir S.K.I.F. zveze Slovenije.

Na turnirju je sodelovalo 165 tekmovalcev in tekmovalk, ki so prihajali iz 11 klubov iz Madžarske, Bosne in Slovenije. Karate-do klub Ig Shotokan je zastopalo 23 tekmovalcev. SKupno smo osvojili 21 medalj, od tega 7 zlatih, 5 srebrnih in 9 bronastih. Lepo presenečenje so pripravili veterani v ekipni kati (Andrej Pengov, Artur Aichi Švarc in Marko Bunderla), ki so premagali tudi ekipo sestavljeno iz samih črnih pasov in na koncu slavili.

Tekmovanje v Ihanu

Najboljši tekomovalci kluba so bili Lovro Kramberger (2 prvi in eno tretje mesto), Špela Kramberger (2 prvi in eno četro mesto) in Graal Luciagno (dve prvi mesti). Na tekmovanju so se dobro odrezali tudi mlajši tekmovalci, nekateri so prišli tudi do svojih prvih medalj.

Tekmovanje v Ihanu

V skupnem seštevku vseh uvrstitev na tekmovanju, se je naš klub uvrstil na odlično drugo mesto. Ker je na tem tekmovanju zbral veliko več točk, kot tretje uvrščeni, se je povzpel tudi na skupno drugo mesto v "Pokalu Slovenije 2014". Za pokal Slovenije štejejo tri pokalna tekmovanja, ki dajo nato skupnega zmagovala.

Čestitke vsem!