Dogodki

Reprezentanca Shotokan karate-do zveze Slovenije se je s 13. S.K.I.F. Evropskega prvenstva, ki je minuli konec tedna potekalo v Nemčiji, vrnila z dvema odličjema.
Več...
Društvo za karate Celje je v skladu s Programom tekmovanj za leto 2014 uspešno organiziralo 4. Mednarodni S.K.I.F. KYU turnir za pokal »Celje 2014«.
Več...
V petek, 21. marca smo na Igu z osrednjo proslavo obeležili praznik naše občine, na katerem so bili razglašeni dobitniki občinskih priznanj za leto 2014 ter najboljši športniki naše občine v preteklem letu.
Več...
Na letošnjem 22.Državnem prvenstvuS.K.I.F. zveze Slovenije je Karate-do klub Ig Shotokan osvojil skupno prvo mesto med klubi. Skupaj smo zbrali 1231 točk.
Več...
Član našega kluba je na mednarodnem karate turnirju v Mantovi v Italiji dosegel odlično tretje mesto.
Več...
V decembru starega leta so se ižanski karateisti udeležili dveh pomembnih tekmovanj: mednarodnega turnirja Zveze tradicionalnega karateja Slovenije v Ilirski Bistrici in tretjega pokalnega turnirja za Pokal Slovenije 2013.
Več...
V petek, 20. decembra, smo se člani kluba družili na tradicionalni novoletni zabavi.
Več...
V začetku aprila 2013 so se mladi karateisti z Iga odpravili v Ihan, na Kyu turnir, tekmovanje namenjeno samo barvnim pasovom. Na tekmovanju s skupaj 160 tekmovalci so se Ižanci dobro izkazali, saj so skupno osvojili tretje mesto med klubi.
Več...