Novice

Pogovor z najstarejšim članom kluba, Andrejem Pengovom, rednim profesorjem na Veterinarski fakulteti Univerze v Ljubljani.
Več...
Karateisti so začeli novo leto s pripravami, na zimskem seminarju uspešno opravili izpite za rjave pasove ter že nabirali nove izkušnje in medalje na prvih tekmovanjih doma in v tujini.
Več...
Vabljeni vsi, ki si želite spoznati borilno veščino poti prazne roke, po japonsko karate. V naše vrste ste vabljeni otroci, mladina in odrasli, tudi tisti, ki ste v mladosti že trenirali.
Več...
Štetje, ki ga uporabljamo pri vadbi karateja, pravzaprav nima veliko skupnega z japonščino ali bolje, tradicionalnim japonskim jezikom.
Več...
Osnovna šola Ig je že tretje leto zapored osvojila 1. mesto na šolskem državnem prvenstvu za osnovne in srednje šole.
Več...
Karate državno prvenstvo Shotokan karate-do internacional zveze Slovenije je bilo tudi letos za ižanske karateiste nadvse uspešno. Skupaj so osvojili 33 medalj in obdržali skupno prvo mesto med klubi.
Več...
Kako v našem klubu naredimo unikatne pasove.
Več...
Generacije, ki danes zvesto sledijo cilju Karate-do, je pred 30 leti pritegnil k našemu športu točno en film.
Več...
Konec novembra je v OŠ Škofljica potekal turnir S.K.I.F Lige Slovenije za leto 2014.
Več...
Na 2. pokalnem turnirju ižanci osvojili klubsko drugo mesto!
Več...
Tekmovalci so se iz Čoke vrnili s 14 medaljami.
Več...
Reprezentanca Shotokan karate-do zveze Slovenije se je s 13. S.K.I.F. Evropskega prvenstva, ki je minuli konec tedna potekalo v Nemčiji, vrnila z dvema odličjema.
Več...
Reprezentanca S.K.I.F. Slovenije je zaključila s pripravami in se v četrtek odpravlja v Nemčijo.
Več...
Društvo za karate Celje je v skladu s Programom tekmovanj za leto 2014 uspešno organiziralo 4. Mednarodni S.K.I.F. KYU turnir za pokal »Celje 2014«.
Več...
V petek, 21. marca smo na Igu z osrednjo proslavo obeležili praznik naše občine, na katerem so bili razglašeni dobitniki občinskih priznanj za leto 2014 ter najboljši športniki naše občine v preteklem letu.
Več...