Novice

Na 28. seminarju v Murski Soboti je 7 članov povišalo svojo KYU stopnjo.
Več...
Reprezentanca SKIF Slovenije se pripravlja na Evropsko SKIF prvenstvo
Več...
Podelili priznanja najboljšim tekmovalcem v 2016
Več...
Osvojili 2. mesto v Pokalu Slovenije 2016
Več...
Uspehe na 32. evropskem prvenstvu v tradicionalnem karatreju dopolnili z medaljami na Odprtem pokalu slovenske zveze tradicionalnega karateja, ki je potekalo dan za evropskim.
Več...
Lovro Kramberger je na 32. evropskem prvenstvu v tradicionalnem karateju, v disciplini KO-GO kumite, postal evropski prvak!
Več...
Na tekmovanju v Celju tudi mladi ižanci.
Več...
Desetič zapored je Karate-Do Društvo Atom Domžale, skupaj z SKIF Zvezo Slovenije, organiziralo in izpeljalo veliki mednarodni turnir, Domžale Cup 2016”. Piko na i je dodal seminar z japonskim mojstrom.
Več...
Šest članov kluba in trener so se vrnilli iz Srbije z 9 medaljami!
Več...
Predstavitev kluba na Ižanskem sejmu
Več...
Na Boču so svoje sposobnosti urili mladi reprezentanti, čez vikend pa so se jim pridružili še sodniki, trenerji in tehnične vodje.
Več...
KYU reprezentanca S.K.I.F. Slovenije je na tradicionalnem, 25.Mednarodnem KYU turnirju v Strasswalchnu, v Avstriji, osvojila 10 medalj.
Več...
V mesecu aprilu sva se dva člana našega kluba, sensei Matej Kabaj in Gregor Pirc udeležila 2. S.K.I.F. Evropskega seminarja v karateju v mestu Porto na Portugalskem.
Več...
Mladi ižanski karateisti, učenci OŠ Ig, so na 22. Odprtem državnem S.K.I.F. šolskem prvenstvu zbrali največ točk in tako že četrtič zapored osvojili pokal za najboljšo osnovno šolo za šolsko leto 2015/2016.
Več...