V Celju še ena klubska zmaga

Društvo za karate Celje je v skladu s Programom tekmovanj za leto 2014 uspešno organiziralo 4. Mednarodni S.K.I.F. KYU turnir za pokal »Celje 2014«.

02.04.2014 14:52 , Matej Kabaj

Turnir je potekal v soboto, 29. marca 2014, v Športni dvorani Golovec. Na turnirju je nastopalo 134 tekmovalcev in tekmovalk iz 8 S.K.I.F. klubov Slovenije in enega z Madžarske.

Karate-do klub Ig Shotokan je zastopalo 13 tekmovalcev, ki so zelo uspešno tekmovali. Skupen seštevek vseh doseženih rezultatov je dal skupnega zmagovalca med klubi. Ižanski karate klub se je ponovno povzpel na najvišjo stopničko med klubi. To je za klub, ki je bil ustanovljen konec leta 2007, odličen rezultat.

Čestitke vsem!

V Celju še ena klubska zmaga

Popoldan je v isti telovadnici potekal tudi svečani turnir ob 45-letnici delovanja Društva za karate Celje. D.K.-Celje je pričelo delovati v letu 1969 in se uvršča med pet najstarejših karate klubov v Sloveniji. V času svojega obstoja je izurilo preko 5000 članov in v tem času doseglo številne športne uspehe na državnem in mednarodnem področju.

Tekmovanje je bilo namenjeno samo za višje starostne kategorije (mladince, člane in veterane) rjavih in črnih pasov. Z Iga so se slavnostnega turnirja udeležili Vanessa Mujdžič, Lovro Kramberger in Dino Mujdžič, spremnljal pa jih je trener Matej Kabaj. Skupaj smo dosegli po eno četrto, tretje, drugo in prvo mesto. Bravo!

V Celju še ena klubska zmaga